dilluns, 19 de gener del 2009

Dilluns,19 de Gener de 2009

Avui el professor (Xisco) a causa de la falta de la majoria de treballs sobre Ecomobils, no ha estat molt content. A més, en la classe anterior (sense entrada al blog), que es va fer classe normal quan tocava taller a causa de la falta de treballs d'ecomobils i a la falta de llibres de text (només hi havien 5 o 6 llibres) no es va fer una sessió informàtica fins que, a la segona hora, gràcies a l'augment de llibres es va poder fer un "joc" a sala d'ordinadors, on en Xisco no va quedar molt content pel desordre ni molt convinçut de la seva eficàcia (la meva opinió es que sí que és eficaç; encara m'enrecord de l'urani 235 aquest, i aqueixes coses).

Doncs a la classe d'avui hem fet un esquema a la pissarra, a continuació del resum del divendres, i ens ha mostrat dos vídeos, sobre les energies.


Dugueu l'Ecomobil per a la classe següent, sinó...... o per lo menys dugueu el llibre de text.

2 comentaris:

  1. està bé la informació i crec que ha estat bé el teu esforç però tracta de millorar la puntuació, així s'entendrà millor el missatge.

    ResponElimina
  2. Cert. A més, crec que hagues estat millor que havessis fet una entrada pel divendres (encara que fos amb retràs) i l'altre pel dilluns (a més, més punts).

    Has donat poca informació del resum o dels videos. Si es un resum que tens penjat a la web, podries enllaçar-lo al missatge. +2 Adrian. +1 Marc.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.